Bli kjent med vårt nye dommerpar😃

alex og marius 11 3

I håndballklubben Landsås setter vi veldig pris på de som vil være dommere. Da er det ekstremt fint for oss å vite at vi har fått 2 fantastiske gode og dyktige dommere til vår klubb.

Marius Oppheim og Alexander Eilert Hagen har store ambisjoner som dommere.

 

Marius startet å dømme når han var 13 år, og har dømt i 14 år. Alexander startet å dømme når han var 14 år, og har dømt i 20 år. 

Marius og Alexander traff hverandre for første gang i 2009, når de begge var med på noe som da het Regional utviklingsgruppe for dommere. Da med hver sin makker. De fulgte hverandre som dommerkollegaer videre til nasjonal utviklingsgruppe. Hvor deres veier da skiltes, og de fortsatte i forskjellige utviklingsgrupper. De holdt sporadisk kontakt med hverandre frem til 2020. I Januar 2020 flyttet Marius nordover, og da bestemmer de seg for at de skal dømme sammen. De setter seg store mål og nå er deres mål denne sesongen å etablere seg i 2.divisjon i norsk håndball. Det langsiktige målet de har satt seg er å etablere seg på elitenivå, noe som de vet krever mye av dem.

De sier selv at de gleder seg til å satse mot toppen av norsk håndball. 

Vi er veldig stolte over å ha så erfarne og gode dommere i klubben. Vi gleder oss til å følge deres mål og drømmer videre. 

Med slike dyktige dommere, så skal de bruke sine erfaringer til å utvikle nye og gode dommere til håndballklubben Landsås.

Marius og Alexander kickstarter sesongen med å dømme bringkvalik i Trondheim 9-10 september.

Lykke til med sesongen og tiden som kommer fremover. Vi heier på dere.