• TUSEN TAKK ❤

    Copyright Patty Thorbergsen 1
  • TUSEN TAKK ❤

    Copyright©PattyThorbergsen 2

En stor takk til alle som bidro under Fagmøbler Landsås Cup

Savner du allerede Fagmøbler Landsås cup? Slapp av. Det er under ett år til neste gang.

Et vellykket arrangement er lagt bak oss. Både det sportslige og konserten var i år en ubetinget suksess.  I et knallvær bare Nord-Norge kan by på, var det stort sett bare smilende ansikter som forlot de ulike hallene i Harstad søndag etter at Fagmøbler Landsås cup var over.

Håndballklubben Landsås vil takke alle som har stilt opp for oss under årets turnering. Uten foresatte og frivillige hadde denne turneringen/konserten vært umulig å få til. Vi vet at dugnadsinnsatsen er stor denne helga, men tilbake får vi veldig fornøyde og slitne unger etter kamper og ikke minst timer hylende foran scenen lørdag kveld.

Vi vil sende en spesiell takk til arrangørstaben, som står på både natt og dag slik at vi kan gjennomføre et slikt storslått arrangement. Det er utrolig å se hvor mye dere vil gi til klubben i form av dugnadsinnsats.

HK Landsås vil også sende en spesiell takk til våre sponsorer, som gjør at vi får muligheten til å satse på å være Nord-Norges kuleste håndballfest. Ved deres hjelp har vi gått fra en nesten nedleggingstrua cup, til et idretts- og kulturarrangement hvor lag nå står på venteliste for å kunne delta.

Planleggingen til neste års Fagmøbler Landsås cup er allerede i gang. Datoen er satt 8. til 10. juni 2018 kan vi igjen ønske velkommen til håndballfest i Harstad. Vi gleder oss. Gjør du?

18. Juni 2017