Torsdag feiret Håndballklubben Landsås seg selv med brask og bram

Håndballklubben Landsås feirer i år 70 år. Derfor ønsket klubben å gjøre noe ekstra da man skulle ”kickstarte” årets sesong for medlemmene.

Torsdag 21. september ble derfor samtlige medlemmer i klubben, trenere, oppmenn, foreldre og foresatte invitert til en fantastisk fest i Landsåshallen.

Samtlige fikk seg en kjempestor overraskelse da de entret hallen. I ene enden av hallen var det rigget til en stor scene. Det var satt opp stoler og bord, samt at man kunne kjøpe kaffe, kaker og lapskaus.

Etter en stund ble lagene presentert. Ett og ett lag ble ropt fram og måtte løpe fram til scenen blant publikum til heidundrende og høylytt musikk. Da alle lagene var stilt opp, ble det tatt et fellesbilde av spillere i HK Landsås.

Så var det klart for det mange, kanskje spesielt de yngste, hadde ventet på. Nemlig Per Kristian «PK», kjent fra NRK Super og spesielt programmet ”Barn ingen adgang”.

Det ble et show med høye smell, musikk ved hjelp av bananer og flytende nitrogen. Utrolig populært blant alle som hadde møtt opp i Landsåshallen denne ettermiddagen.

En verdig feiring av en 70-åring, som lever i beste velgående.