Thea kommer

Melodi Grand Prix Jr vinner Thea tar turen til «På scenen» årets kuleste sommerkonsert i Harstad

Thea Floer Kulseng, 14 år, født og oppvokst i Harstad. Hun er sosial, aktiv og en veldig omsorgsfull jente som elsker å være sammen med venner, spille fotball og synge.
Den 7. november 2015 gikk alle barns drøm i oppfyllelse for Thea med å vinne selveste MGP Jr. Med over 700 innsendte bidrag ble Thea tatt ut som en av de 25 til audition. Denne passerte hun og gikk til topps blant 10 finalister og 4 superfinalister på finaledagen, hele 160 Harstadsupportere i Oslo Spektrum og totalt 7800 tilskuere.

Sangtalent
Tilfeldigheter førte henne inn i sangmiljøet. Hun startet i Gospel Star som 11 åring, året før hun vant. En soloopptreden i Harstad Kirke var vendepunktet med at hun fikk supermotivasjon og hvor foresatte ta tommelen opp til å skrive sang og sende inn bidrag til MGP Jr. Først da oppdaget hennes foresatte og mange andre at hun hadde et stort sangtalent.

Thea skrev umiddelbart en sang om hennes bestevenninne Vilde. Vilde hjalp til med deler av sangen og innholdet gjenspeiler det vennskapet de har til hverandre. Sangen skulle vise seg at det var starten på et langt eventyr som ikke tar slutt med det første.

Mange opptredener
På et halvannet år har hun rukket å delta på over 70 opptredener, 2 runder med MGP Jr. juleturne med konserter på alle de største kulturhus i hele Norge. Hun har sunget for kongen og dronningen, kommet i Harstad kommunes egen sangbok, vært 2 ganger på Nrk – julemorgen og påskemorgen, vært oppvarmer for selveste Isac Elliot for 7500 tilskuere på Trondheim Torg etterfulgt av møte med Isac. I tillegg fått sunget sammen med lokale og store navn som Lars Bremnes, Kari Bremnes, Ola Bremnes, Audun Iversen, Kristian Kristensen, Sigrid Loe Sparboe, Knut Erik Sundquist og Magnus Wærnes. Hun har holdt 3 veldedighetskonserter for kreftsykebarn i Oslo og Trondheim sammen med finalister fra 2015.

Det vanskelige andre året viser seg å bli en svært positiv opplevelse for Thea. Flere festivaler ønsker henne tilbake, hun har hatt og har egne solokonserter og konserter sammen med dyktige MGP Jr. artister. Thea har spennende ting som venter, blant annet er hun i gang med nye låtprosjekter og Sigrun Loe Sparboe er hennes mentor med litt øving på fritiden.

«På scenen»
Og under Fagmøbler Landsås Cup sin årlige sommerkonsert «På scenen» er hun den siste artisten som lanseres, der skal hun stå på samme scene sammen med Sandra Lyng, Skei & PT, Jesper Jenset og Sirius. Det gleder oss at Thea har mulighet til å gjeste vår scene og ser fram til at hun og de andre artistene kommer den 10. juni til vår utescene ved Landsåshallen.

Lyst til å oppleve årets kuleste sommerkonsert