Støtt lagene i HK Landsås med å tegne Fjordkraft-abonnement

Du kan bidra til å utvikle klubben vår gjennom billig strøm, oppfordrer administrativ leder Jan Lindgren.

Vi tar oss tid til å se litt fremover. Harstad, som alle andre steder, trenger gode fellesskap for ungdommen. Da er håndballklubben et godt alternativ til så mye annet.

Heldigvis har vi mange engasjerte ildsjeler tilknytta HK Landsås, men klubben er også avhengige av gode samarbeidspartnere. Derfor er vi glade for å få en stor aktør som Fjordkraft inn som sponsor.

800 kroner direkte til laget du velger å støtte.

I tillegg til betydelig sponsing, så får klubben mulighet til å få 1000 kroner i støtte for hver kunde som tegner strømavtalen Dugnadskraft fra Fjordkraft. 800 kroner går direkte til det laget du velger å støtte, resterende til administrasjon av klubben. Til sammen kan dette bety veldig mye for HK Landsås, forteller Lindgren:

– Vi er jo superglad for alle midler inn til HK Landsås. Og vi må jo tørre å drømme litt, sett at 200 bytter til Dugnadskraft, da får vi faktisk 200 000 kroner rett inn på klubbens konto. Vi vet at mange ønsker å reise på avslutningsturer som er sosiale og skaper felleskap, Dugnadskraft vil være et solid bidrag til disse, forteller Jan. I tillegg er det mulig å tenke ut av boksen, er det andre drømmer laget har, spare til treningssamling, få opp en kjent spiller eller trener til å bidra med sitt engasjement i laget. Det er mange muligheter.

– La meg si det slik: Denne dugnaden er vel ei av de enkleste vi har hatt; til sammenligning skal vi selge nærmere 11 000 vaffelkaker for å nå dette målet.

Billig strøm for deg.

Dugnadskraftavtalen er en spotpris med 22,- kroner fastbeløp i måneden. I tillegg kommer innkjøpskostnader og påslag på 4,39 øre/kWh.

I tillegg får de som velger denne avtalen 3 mnd. “Norsk Vannkraft” gratis de tre første månedene. Med Norsk Vannkraft støtter du produksjon av ren, bærekraftig vannkraft fra et lokalt kraftverk. Etter tre måneder koster tjenesten 1. krone per dag.

Her kan du bestille strømavtalen ← KLIKK

Det er superenkelt å bytte.

Alle Fjordkraft sine kunder, får også ta del i et omfattende fordelsprogram med mange gode avtaler og rabatter.

Les mer om fordelsprogrammet her.

Om du sier opp avtalen i løpet av de seks første månedene vil du få et bruddgebyr på 500 kr. Etter seks måneder står du fritt til å bytte leverandør, og HK Landsås vil da ikke motta årlig cashback på 200 kroner.