Gammel kjenning klar for Fagmøbler Landsås Cup «På scenen»

Var den første kjente artisten «På scenen». Nå er han tilbake.’

Kristian Rønning har lenge vært omtalt som et av de mest spennende navnene innen norsk rapmusikk. Under aliaset Sirius gikk Rønning med låten «Fuck up» (4 ganger platina) helt til topps i 2010-utgaven av Norske Talenter og gjennombruddet var et faktum.

Siden da har han vært med på både turneen til VG-lista , Vinterlyd og spilt egne konserter i store deler av Norge, deriblant ”På scenen” til Fagmøbler Landsås cup i 2014. I ettertid brukte Sirius bilder fra konserten i Harstad i musikkvideoen til ”Bilder” som han har sammen med Eirik Næss.’

I 2012 tok Sirius et avbrekk fra rampelyset for å jobbe med å videreutvikle seg selv som låtskriver og komponist. I studio fikk han jobbe tett med produsent Simen Fjeld og fant tilbake til en sound og måte å skrive tekster på som gjør Sirius unik innenfor sjangeren i Norge.

I ettertid har det kommet mange låter fra artisten og nå jobber han også som programleder i Radio Norge.

For en tid tilbake gjorde Sirius låta «Have a nice day» sammen med Simon Fjeld og Maye Music, låten er kommet med i filmen «Passengers» med Jennifer Lawrence og Chris Pratt.

Nå er Rønning igjen klar for Fagmøbler Landsås Cup «På scenen», hvor Håndballklubben Landsås samler alle deltakerne til en spillefri kveld med underholdning og musikk fra scenekanten i forbindelse med håndballturneringa Fagmøbler Landsås Cup 9. til 11. juni.

Fra før er artistene Skei & PT og Jesper Jenset lansert til Fagmøbler Landsås Cup «På scenen».