Sandra kommer til Harstad

Hun deltok i første utgave av Idol. Til sommeren kommer hun til Harstad og scenen ved Landsåshallen.

Artisten Sandra Lyng er klar for Fagmøbler Landsås Cup «På scenen». Lyng er en norsk musiker og låtskriver som kom på fjerdeplass i Idol 2004. Ikke lenge etterpå ga hun ut singlene «Sommerflørt» og «I morgen», som fikk gode plasseringer på VG-lista. Debutalbumet Døgnvill havnet på tredjeplass i VG-listas albumliste.

Etter dette har Lyng blant annet samarbeidet med store artistnavn som Schüller og Will.I.Am.

I 2013 gjorde 29-åringen comeback med sin første engelskspråkelige låt kalt «PRTeY». I 2014 ga hun ut albumet LA-Files. I januar 2015 var hun aktuell i TV-programmet Mitt Dansecrew på TV 2 og med singelen «Heels Off».

Sommeren 2015 var hun med på VGs Sommershow-turné og på VG-listekonsertene rundt i Norge.

Lyng slapp i januar 2016 singelen «Moonrise», som er produsert av Anders Frøen som også står bak ««Play My Drum»» og «Night After Night». Hun lanserte den nye låta på Senkveld med drøye 600.000 tv-seere.

Nå er Lyng klar for Fagmøbler Landsås Cup «På scenen», hvor Håndballklubben Landsås samler alle deltakerne til en spillefri kveld med underholdning og musikk fra scenekanten i forbindelse med håndballturneringa Fagmøbler Landsås Cup 9. til 11. juni.

Fra før er artistene Skei & PT, Jesper Jenset og Sirius lansert til Fagmøbler Landsås Cup «På scenen».

Presiserer at alle har mulighet til å kjøpe billett til denne konserten som går av stabelen 10. juni ved Landsåshallen i Harstad.

Billetter kan du kjøpe HER