Bli med på Jenteløftet i HK Landsås

1

I år starter Håndballklubben Landsås opp et seniorlag for kvinner. Det er lenge siden sist klubben vår hadde et kvinnelag. Det er en viktig grunn til at vi går i gang i år:

  • Vår klubb er kjempegod på rekruttering. De neste årene vil hundrevis jenter i klubben vår bli gammel nok til å spille seniorhåndball. Da er det flott av vi kan gi våre fantastisk herlige spillere et tilbud også etter dere er ferdig med aldersbestemt håndball.
  • Vi har allerede utrolig mange spillere er som er klar for seniorspill, spillere født i 1998, 1999, 2000 og 2001, som de første årene vil utgjøre kjernen i laget og som tidligere nevnt etter hvert får påfyll hvert år av mange nye sultne spillere.
  • Håndballklubben Landsås tar vare på alle spillerne våre. Alle skal få et tilbud, fra de for første gang, kanskje seks år gammel, trår inn i Landsåshallen med usikre skritt til de med mer sikre skritt tar steget inn i Landsåshallen noen år etterpå for å spille på vårt seniorlag.

Høres dette spennende ut? Vil du være med på reisen?

Følg med på våre nettsider og Facebook-sider for mer informasjon om hvem som blir trenere og når vi starter opp neste sesong. 

PS! Vi har også mange herlige gutter som spiller håndball i HK Landsås. Derfor starter vi også et seniorlag for herrespillerne fra neste sesong. Også her kommer det mer informasjon etter hvert.