kvaefjord

Hei dere!

Dette var ingen lett avgjørelse å ta, men etter et ekstraordinært styremøte i går kveld vedtar vi som klubb å ikke gjennomføre aktivitetshelga.

Basert på dagens smittesituasjon og nye nasjonale føringer ser vi oss ikke i stand til å kunne gjennomføre ett så stort arrangement tilpasset de nye retningslinjene, på så kort varsel med godt nok smittevern.

Denne avgjørelsen tas også av hensyn til at vi nærmer oss jul. Om det skulle komme ett utbrudd i etterkant av vårt arrangement, vil det være mange nærkontakter som berøres av karantene/isolasjon i julehøytiden, noe vi som klubb ikke ønsker å bidra til.

Vi håper smittesituasjon kommer under kontroll i løpet av kort tid, slik at vi får arrangere aktivitetshelga som planlagt, eller får bedre tid til å planlegge ett smittevernvennlig arrangement for barna som berøres av avgjørelsen.

Kvæfjord IL Håndball beklager avgjørelsen, den gjøres i beste mening!  Vi hadde virkelig gledet oss, så dette var en veldig vanskelig men nødvendig avgjørelse å ta.

Med ønske om god smittefri jul og et godt korona-fritt nytt år.

(Mailen er sendt til alle som var påmeldt på lørdag, så fint om klubbene kan videresende til lagene som skulle spille på søndag slik at de også mottar denne beskjeden)

Med vennlig hilsen

Styret i Kvæfjord håndball