6

Her et bilde av Marthe og Amalie på utenbys dømming

HK Landsås har 3 par dommere som dømmer hyppig kamper i Landsåshallen. I helga som var 5 av 6 dommere i aksjon. Marthe og Amalie tok seg en tur til Narvik for hjelpe til der. Sina og Rakel dømte i Landsåshallen, mens Johannes dømte under toppserien for G16 i stangneshallen. Nikolai var på besøk for noen uker siden for å dømme toppserie for J16 sammen med Johannes. Samtidig har vi 3 par som ikke har fått startet enda, men som kommer til å få kamper etter jul. Dette er spillere som har tatt dommerkurs i begynnelsen av sesongen.

Vi som klubb er glade og stolte over våre dommere, og ikke minst våre veiledere / dommer observatører. Johannes, Atle, Ronny og Geir-Magnus har alle hatt sesongens første veiledninger. Dette er folk som står på for at dommere skal bli trygge på seg selv og få hjelp til sine spørsmål og utfordringer.

En kamp må også ha spillere og trenere. Og vi er kjempefornøyd med innsatsen som alle legger ned for å drive med sin sport. Og vi er stolte over at negative episoder mot dommere har vært fraværende til nå. Kjempebra, dommere må også få drive på med sin sport.

Til slutt vil vi ønske dere lykke til videre med sesongen med dømminga og veiledninga. VI E KJEMPESTOLTE OVER DOKKER ALLE